Şehrin Silüeti: Vakıf Paneli Yapıldı.
18 Haziran 2013

"Şehrin Silüeti: Vakıf" Paneli 08 Mayıs 2013 tarihinde Sarıkadı Medresesinde yapıldı. Eski İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN' in de katılımıyla gerçekleşen panele, Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR, Oturum Başkanlığı yaptı.

Prof. Dr. Özer ERGENÇ, " Osmanlı Şehir Tipolojisi ve Vakıflar " konulu sunumuyla,Prof. Dr. Hüsrev SUBAŞI, " Şehrin Estetik Değerine Katkı Sağlaması Açısından Son Dönem Camileri " konulu sunumuyla, Prof. Dr. Yılmaz KURT, " Ramazanoğulları Vakfı'nın Adana Şehir Gelişimine Katkıları " konulu sunumuyla,Dr. Savaş BARKCİN, " Yeni Şehir Yeni Medeniyet " konulu sunumuyla, Doç. Dr. Mustafa TUNA, " Kentsel Dönüşüm Uygulamaları " konulu sunumuyla, Mustafa AK, " Vakıf ve Sosyal Belediyecilik " konulu sunumuyla, Veysel TİRYAKİ, " Hafızasına Kavuşan Şehir; Hamamönü " konulu sunumuyla, Erdal KAYAPINAR, " Vakıf Medeniyetinde ve Günümüzde Dış Mekân Oluşumu " konulu sunumuyla, Cem ERİŞ, " Şehrin Kayıp Silueti ve Kimlik " konulu sunumuyla, Alp ARISOY, " Kültürel Mirasın Kent Dönüşümüne Etkisi " konulu sunumuyla katıldılar.